Bij Holistic Pulsing wordt iedere cel in het lichaam gewiegd/geschud. De kleding kan bij Holistic Pulsing aanblijven. Het is een laagdrempelige en eenvoudige methode.

Beweegt een bepaald deel in het lichaam niet mee dan zit hier vaak een blokkade. Tevens werkt deze techniek zeer ontspannend. Tijdens deze pulsingsessie worden er ook tracties (strekkingen) en opening (mobilisering) van gewrichten toegepast.

Het lichaam bestaat voor 70% uit water en elke cel in het lichaam bevat vloeistof. Door de continue golfbeweging van het lichaam door de schudmethode zal iedere cel in het lichaam deze golfbeweging ervaren.

Wanneer Holistic Pulsing

Bij stress, spierspanningen, fysieke klachten, emotionele trauma’s en depressies. Door de laagdrempeligheid is Holistic Pulsing een mooie ingang om kennis te maken met massage, deze techniek is met kleding aan.

Vindt u een massage op de huid nog een stap te ver, dan is kennismaking met Holistic Pulsing een mooie ingang.

Holistic Pulsing is dan ook een van de diepste en effectiefste ontspanningsmethoden door de kalmerende uitwerking die het heeft op het zenuwstelsel.

Wat brengt het u:

  • Herstellen van de autonomie, u komt weer in uw eigen kracht.
  • Bewustwording; daar waar het minder beweegt ervaren dat dat zo is. Het haalt u uit uw hoofd en voelt het lichaam
  • Acceptatie; daar waar het minder beweegt accepteren dat het zo is. U wordt uitgenodigd de situatie te accepteren en te erkennen zoals het nu is, zonder toekomstverwachtingen en zonder terug te kijken, met spijt of verlangen, naar het verleden.